Preuzimanje programa Dolap

Dolap

Poslovno knjigovodstveni program Dolap je program za vođene poslovnih evidencija preduzeća ili radnje. Sa ove stranice možete preuzeti program. Za više informacija o mogućnostima programa pogledajte početnu stanicu, a za detaljnije informacije o programu pogledajte on-line uputstvo.

Instalaciona arhiva sadrži:

Neregistrovanim korisnicima je dozvoljena besplatna upotreba programa u periodu ne dužem od 60 dana.

Program zahteva Windows 7 ili noviji Windows operativni sistem.

Ukoliko postoji već instalirana stara verzija programa, pre instalacije nove verzije ne treba deinstalirati staru verziju jer se time brišu podaci. Instalacija nove verzije zamenjuje staru uz očuvanje svih podataka. Potrebno da program prethodno bude zatvoren kako bi mogao da bude zamenjen novom verzijom. Nakon instalacije nove verzije, prilikom prvog pokretanja programa može doći do izvršavanja patch modula koju vrše konverziju baze na novu verziju.


Dolap v0.958 (13 Mb)


Šta je novo?PC Kasa

PC kasa je program za maloprodaju sa fisklizaciojm računa putam VPFR-a ili LPFR-a. Povezuje se na bazu programa Dolap odakle preuzima podatke o artiklima i njihovim cenama i vraća u bazu podatke o prodaji, koju su dostupni za pregled u programu Dolap. PC Kasa je modul programa Dolap, tj. nije moguć samostalni rad ovog programa.

Program zahteva Windows 7 ili noviji Windows operativni sistem.
Potrebno je da pažljivo pročitate Uputstvo za instalaciju.

PC Kasa v2.000 build 037 (4,7 Mb)


Šta je novo?


Prethodne verzije

Arhiva starih verzija