Arhiva starih verzija

Ukoliko Vam nova verzija programa iz nekog razloga ne odgovara, ovde možete preuzeti stare verzije poslovno knjigovodstvenog programa Dolap.

Napomena: Poslovno knjigovodstveni program je koncipiran da sve promene na bazi usled zakonskih promena ili u cilju unapređenja funkcija programa, a koje se obavljaju preko takozvanih patch (zakrpa) modula, automatski primenjuje bez učešća korisnika jer su svi patch moduli sastavni deo programa. To znači, da čak i ako se preskoči neka ili više verzija programa, nakon instalacije i prvog pokretanja programa, biće primenjeni svi potrebni patch-evi da bi se baza dovela na poslednju verziju. To s druge strane znači da neće biti uvek moguć povratak na staru verziju programa, jer on neće ispravno prepoznati podatke, pa čak može i da ih ošteti. Iz tog razloga program Dolap prilikom pokretanja proverava verziju baze koja sadrži u sebi broj minimalne verzije Dolapa s kojom može da joj se pristupi. Ukoliko je verzija Dolapa neodgovarajuća, biće prikazano obaveštenje o tome i program će se zatvoriti kako ne bi pričinio štetu na podacima. U tom slučaju potrebno je instalirati noviju verziju, minimalno onu koja stoji u obaveštenju.


Dolap v0.937 za Srbiju (4,8 Mb)
Dolap v0.938 za Srbiju (5,2 Mb)
Dolap v0.939 za Srbiju (5,2 Mb)
PC Kasa v1.327 za Srbiju (1,7 Mb)
Dolap v0.931 za Crnu Goru (4,6 Mb)


Verzije za Crnu Goru nisu na ijekavici. Razlikuju se u obeležavanju poreskih stopa PDV u skladu sa Zakonom u Crnoj Gori.

Programi se izvršavaju u Windows okruženju minimalne verzije Windows XP SP3.