Arhiva starih verzija

Ukoliko Vam nova verzija programa iz nekog razloga ne odgovara, ovde možete preuzeti stare verzije poslovno knjigovodstvenog programa Dolap.

Napomena: Poslovno knjigovodstveni program je koncipiran da sve promene na bazi usled zakonskih promena ili u cilju unapređenja funkcija programa, a koje se obavljaju preko takozvanih patch (zakrpa) modula, automatski primenjuje bez učešća korisnika jer su svi patch moduli sastavni deo programa. To znači, da čak i ako se preskoči neka ili više verzija programa, nakon instalacije i prvog pokretanja programa, biće primenjeni svi potrebni patch-evi da bi se baza dovela na poslednju verziju. To s druge strane znači da neće biti uvek moguć povratak na staru verziju programa, jer on neće ispravno prepoznati podatke, pa čak može i da ih ošteti. Iz tog razloga program Dolap prilikom pokretanja proverava verziju baze koja sadrži u sebi broj minimalne verzije Dolapa s kojom može da joj se pristupi. Ukoliko je verzija Dolapa neodgovarajuća, biće prikazano obaveštenje o tome i program će se zatvoriti kako ne bi pričinio štetu na podacima. U tom slučaju potrebno je instalirati noviju verziju, minimalno onu koja stoji u obaveštenju.


Dolap v0.932 za Srbiju (4,6 Mb)
Dolap v0.931 za Crnu Goru (4,6 Mb)


Verzije za Crnu Goru nisu na ijekavici. Razlikuju se u obeležavanju poreskih stopa PDV u skladu sa Zakonom u Crnoj Gori.

Programi se izvršavaju u Windows okruženju minimalne verzije Windows XP SP3.